WAT FIJN DAT JE BLIJFT!

Steun van leden is enorm belangrijk voor ons. Dankzij jouw bijdrage kunnen we de programma’s maken die je van ons gewend bent op radio, tv en online. Bij BNNVARA maken we ons hard voor een vrije en sociaal rechtvaardige samenleving waarin iedereen mag meedoen. Met de energie, lef en humor die je gewend bent. En met de programma’s en presentatoren die bij ons passen. We maken programma’s als Kassa, 3 op Reis, Vroege Vogels, #BOOS, De Nieuws BV, Oogappels en nog vele andere programma’s.
Voor slechts €5,72 het eerste jaar (daarna €10,-) blijf je BNNVARA-lid en heb jij 3 maanden gratis toegang tot NPO Plus (het NPO Start Plus abonnement stopt daarna automatisch).
De familie Larooi in Oogappels

De familie Larooi in Oogappels

© Wessel de Groot

- Je steunt BNNVARA-programma's waarmee we een verschil willen maken

- Je kunt meedenken en -praten over (toekomstige) programma's

- Je kunt naar BNNVARA Previews, waar je als eerste BNNVARA-docu's, en -series op groot scherm ziet en makers ontmoet

- Vier keer per jaar ontvang je het MijnBNNVARA Magazine met achtergrondverhalen en interviews

- Je krijgt een kijkje achter de schermen en kunt gratis of met korting programma's bijwonen

BNNVARA_opzwart

WIJ ZIJN VOOR

De samenleving kan altijd vrijer, socialer en nieuwsgieriger. Dus is ons werk nooit af. Succes is voor ons daarom dynamisch; We kijken niet naar de cijfertjes, maar naar de beweging die we veroorzaken en de impact die we hebben. De impact creëren wij door programma’s te maken die er toe doen. We krijgen geld van de NPO voor het maken van onze programma’s. Andere programma’s die wij belangrijk vinden betalen we vanuit onze eigen middelen. Deze middelen halen we onder andere vanuit de ledencontributie die we van onze leden ontvangen.