Kom je ons versterken?

Senior allround producer

  •  
07-03-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
1184 keer bekeken
  •  
bnnvara_medewerkers_310123-041_internet

(36u p.w.)

Wil jij je inzetten voor de productie van verschillende BNNVARA programma’s? Heb jij ervaring in het produceren van zowel studio-, ENG-, als reisprogramma’s? Ben je goed in het bewaken van de financiën, plannen en organiseren én heb je grote kennis van productieprocessen? Lees dan snel verder!

Dit ga jij doen

Als senior allround producer zorg je ervoor dat titels tijdig en financieel passend geproduceerd worden volgens productieplan. Door jou zijn de programmabegroting, planning, middelen, locaties en schema’s kloppend en uitvoerbaar. Jouw werkzaamheden zijn

▸ je voert alle werkzaamheden uit die nodig zijn voor een goede voortgang (planning, logistiek, personeel, financiën en faciliteiten);
▸ je stelt programmabegrotingen op in samenwerking met de eindredacteur/samensteller;
▸ je bewaakt binnen de goedgekeurde begrotingen en signaleert eventuele onder- en overschrijdingen;je draagt de verantwoordelijkheid voor de     administratieve handelingen rondom het produceren van de programma’s;
▸ je bepaalt en/of regelt technische en logistieke benodigdheden ten behoeve van het productieplan;je stelt programmaplanning, draai-,  
    montage- en opnameschema’s op;
▸ je maakt (financiële) afspraken met freelancers, facilitaire partners en bewaakt deze;
▸ je houdt je bezig met de opstart, begeleiding en afronding van meerdere projecten en je stuurt daarbij mogelijk een aantal junior producers aan.


Wat jij meebrengt

▸ Je hebt ruime ervaring als producer waardoor je alle werkzaamheden direct zelfstandig kan oppakken.
▸ Je hebt grote kennis van productieprocessen en programmabegrotingen en kan inhoud vertalen naar budgetten.
▸ Je bent goed in het bewaken van financiën.Je kunt goed plannen en organiseren en stemt je werk af op lopende processen en ontwikkelingen.
▸ Je voert je werk secuur uit.Je bent proactief: je komt uit eigen initiatief met ideeën en oplossingen, en voert deze zelfstandig uit.
▸ Je kan goed samenwerken: in je werk deel je relevante kennis, informatie en ideeën met anderen, en zorg je voor goede afstemming met je      
    collega’s.
▸ Je bent bereid om in avonden en weekenden te werken.

Wat wij jou bieden

▸ Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie 1 jaar met een proefperiode van een maand.
     Bij voorkeur start je per 1 april, maar later is bespreekbaar.
▸ De functie heeft een salaris tussen €2.869,55 en €4.377,65 (salarisschaal G) bruto per maand op basis van 36 uur per week. Je salaris wordt  ingeschaald o.b.v. je ervaring en is op basis van de cao voor het omroeppersoneel.   
▸ Bij BNNVARA hebben we oog voor jouw ontwikkeling: naast het reguliere opleidingsbudget is er een persoonlijk loopbaanbudget.
▸ De mogelijkheid om in overleg nationaal erkende (doordeweekse) feestdagen in te wisselen voor gewenste feest- en gedenkdagen.
▸ Een plek in een topteam met volop ruimte voor jouw ontwikkeling en groei.
▸ Gezellige borrels in onze eigen bar of digitaal onder het genot van een sapje, biertje, watertje of wijntje, maar ook interessante kennissessies. Allemaal geheel vrijblijvend.
▸ Inspiratiesessies, een CO2-calculator en we delen tips om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Bij BNNVARA willen we vooroplopen als       het gaat om duurzaamheid en nemen daarom deel aan het internationale duurzaamheidsplatform ‘albert’.
▸ Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor omroeppersoneel. Binnen die CAO valt onder andere
- Vakantietoeslag van 8% en een decemberuitkering van 6%;
- 200 verlofuren op jaarbasis, bij 36 uur per week
- Reiskostentegemoetkoming: BNNVARA zet in op groen reizen, waarbij reizen met het OV gestimuleerd wordt;
- Collectieve pensioenregeling (2/3 betaald door BNNVARA);
- Tegemoetkoming ziektekostenverzekering van € 30,- bruto per maand;

Vragen?

Heb je nog vragen over deze vacature? Stel ze aan Yvonne Borgers via yvonne.borgers@bnnvara.nl.

Solliciteren?

Reageer z.s.m. via de sollicitatieknop. Wanneer er kandidaten reageren die matchen met wat wij zoeken, starten we de procedure. Het kan dus zijn dat de vacature eerder ingevuld is dan de sluitingsdatum, dus wacht niet te lang met reageren. De gesprekken vinden z.s.m. plaats.

Over BNNVARA

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert.

BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen en daar maken we ons hard voor. We nodigen iedereen uit om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geboorteplaats, levensovertuiging, (fysieke) uitdaging, gender, seksuele oriëntatie en andere kenmerken. Herken je jezelf in de functie-eisen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Delen: