Kom je ons versterken?

Marketeer bij de VARAgids

  •    •  
25-05-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
617 keer bekeken
  •  
bnnvara_medewerkers_310123-123_internet

Marketeer bij de VARAgids (36 uur p.w.) 

Ben jij die betrokken initiatiefrijke collega die we zoeken voor de marketingafdeling van de VARAgids, het grootste progressieve weekblad van Nederland? Draai jij je hand niet om voor een gedegen analyse en een onderbouwd advies om onze campagnes en communicatie te optimaliseren? Mee te denken over nieuwe commerciële mogelijkheden, om zo onze trouwe groep abonnees te behouden en nieuwe lezers te werven? Solliciteer naar deze veelzijdige functie!

Dit ga jij doen
Je analyseert, adviseert, denkt mee, hebt veel contact met verschillende afdelingen en collega’s. Een greep uit de werkzaamheden:
▸Het analyseren van data vanuit diverse bronnen.
▸Campagnes evalueren en optimaliseren.
▸Samenwerken met de bladmanager, social media manager, content marketeer en CRM-manager.
▸Initiëren en optimaliseren customer journey’s.
▸Opmaken, testen en versturen van nieuwsbrieven, actie- en servicemails.
▸Wervingsacties organiseren en uitvoeren.

Je komt te werken in een klein team (je werkt dagelijks met de bladmanager en een stagiair), maar maakt onderdeel uit van de VARAgids-redactie. Er is veel ruimte voor je eigen inbreng. Graag zelfs, want er is veel te doen!

Wat jij meebrengt
▸Je hebt ervaring met en kennis van e-mailmarketing, database marketing en customer journey’s.
▸Door jouw pro-activiteit kom je zelf met ideeën en oplossingen, en zorg je voor de uitvoering hiervan.
▸Je kunt rapportages analyseren en n.a.v. deze data passend adviseren en meedenken over het vervolg van verschillende acties.
▸Je kunt nauwkeurig werken, waardoor jouw werkzaamheden en acties van A tot Z secuur worden uitgevoerd.

Wat wij jou bieden
▸Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie voor lange termijn als het vanuit beide kanten goed bevalt.Bij voorkeur start je 1 juli 2023, maar dit is bespreekbaar.
▸De functie heeft een salaris tussen € 2.495,39 en € 3.670,21 (salarisschaal F) bruto per maand op basis van 36 uur per week.Je salaris wordt ingeschaald o.b.v. je ervaring en is op basis van de cao voor het omroeppersoneel.
▸Bij BNNVARA hebben we oog voor jouw ontwikkeling: naast het reguliere opleidingsbudget is er een persoonlijk loopbaanbudget.
▸De mogelijkheid om in overleg nationaal erkende (doordeweekse) feestdagen in te wisselen voor gewenste feest- en gedenkdagen.
▸Een plek in een topteam met volop ruimte voor jouw ontwikkeling en groei.
▸Een zomerfeest en gezellige borrels in onze eigen bar onder het genot van een sapje, biertje, watertje of wijntje. Allemaal geheel vrijblijvend.
▸Inspiratiesessies, een CO2-calculator en we delen tips om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Bij BNNVARA willen we vooroplopen als het gaat om duurzaamheid en nemen daarom deel aan het internationale duurzaamheidsplatform ‘albert’.
▸Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor omroeppersoneel. Binnen die CAO valt onder andere:
- vakantietoeslag van 8% en een decemberuitkering van 6%;
- 200 verlofuren op jaarbasis, bij 36 uur per week;
- reiskostentegemoetkoming: BNNVARA zet in op groen reizen, waarbij reizen met het OV gestimuleerd wordt;
-collectieve pensioenregeling (2/3 betaald door BNNVARA);tegemoetkoming ziektekostenverzekering van € 30,- bruto per maand;
-een regeling met betrekking tot een thuiswerkvergoeding en sowieso ontvang je als je een dag thuiswerkt een vergoeding van € 2,15 netto.

Vragen?
Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze aan Mieke van Londen, bladmanager, via mieke.van.londen@bnnvara.nl

Solliciteren?
Reageer uiterlijk 11 juni 2023 via de sollicitatieknop. Zodra er kandidaten reageren die matchen met wat wij zoeken starten we de procedure. Dus we zien je reactie graag snel tegemoet.

Om ervoor te zorgen dat we alle kandidaten op dezelfde manier beoordelen en gelijke kansen bieden in het selectieproces stellen we alle kandidaten dezelfde vragen in het sollicitatieformulier, waarmee we zicht krijgen op de mate waarin je aan de functie-eisen voldoet. Besteed hier voldoende aandacht aan. Dit is de enige informatie waarop wij een eerste selectie maken.

Over BNNVARA
BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert.

BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen en daar maken we ons hard voor. We nodigen iedereen uit om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geboorteplaats, levensovertuiging, (fysieke) uitdaging, gender, seksuele oriëntatie en andere kenmerken. Herken je jezelf in de functie-eisen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Delen: