Kom je ons versterken?

Camjo bij Khalid & Sophie (Max bijt Hond)

  •    •  
28-04-2023
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
386 keer bekeken
  •  
bnnvara_medewerkers_310123-178_internet

Camjo bij Khalid & Sophie (Max bijt Hond)

(36 uur p.w.)

Ben jij zo visueel ingesteld dat je met je ogen dicht nog haarscherp beeld hebt? Is jouw oog voor details net zo ontwikkeld als je zicht op het grote plaatje? Zit je tijdens het filmen al te bedenken welke muziek je onder je item wil monteren? En ben je een teamplayer, die zich laat inspireren door ideeën van collega’s? Dan hebben wij plek voor jou!

Dit ga jij doen

Als camjo bij de actuele talkshow Khalid & Sophie ben je verantwoordelijk voor alle items van de rubriek Max bijt Hond. Twee keer in de week draai en monteer je een item van maximaal 2,5 minuut voor in de uitzending. De ene keer bedenk je de content zelf, de andere keer werk je een idee van Max of een redacteur uit, maar altijd is het jouw specifieke taak om een goed verhaal in een visueel hoogwaardig filmpje te vatten. Jij draagt daarmee de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat van de video.

▸ Je verricht waar nodig research, legt contact met onderwerpen en locaties en je vertaalt alle informatie en input naar een strak regieplan.
▸ Je bespreekt met de samensteller en redacteuren het doel, de vorm en de inhoud van verschillende items.
▸ Je draagt zelf zorg voor benodigde middelen en apparatuur.
▸ Je bedient camera’s en regisseert.
▸ Je monteert van het gedraaide materiaal een beeldverhaal dat niet alleen een lust voor het oog is maar ook het publiek aanspreekt.

Wat jij meebrengt
▸ Je hebt ruime ervaring met het maken van korte beeldverhalen en kunt zelfstandig draaien.
▸ Je hebt relevante ervaring als camjo en je kunt daarom werken met Adobe Première of Final Cut Pro.
▸ Je barst van de creativiteit, neemt initiatief en kunt goed duidelijk maken wat je voor ogen hebt.
▸ Je bent gewend om met een strakke deadline om te gaan: het lukt je makkelijk om binnen een dag 1 uur aan materiaal kort te knippen tot 1,5 minuut.
▸ Je bent goed op de hoogte van trends en alles wat er speelt in de wereld.
▸ Je bent bereid om indien nodig ook ’s avonds of in het weekend te werken.

Wat wij jou bieden

▸ Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 28 augustus tot 31 december met kans op verlenging. Bij voorkeur start je op 28 augustus aanstaande.
▸ De functie heeft een salaris tussen €2.212,55 en €3.098,40 (salarisschaal F) bruto per maand op basis van 36 uur per week. Je salaris wordt ingeschaald o.b.v. je ervaring en is op basis van de cao voor het omroeppersoneel.
▸ Bij BNNVARA hebben we oog voor jouw ontwikkeling: naast het reguliere opleidingsbudget is er een persoonlijk loopbaanbudget.
▸ Een plek in een topteam met volop ruimte voor jouw ontwikkeling en groei.
▸ De mogelijkheid om in overleg nationaal erkende (doordeweekse) feestdagen in te wisselen voor gewenste feest- en gedenkdagen.
▸ Gezellige borrels in onze eigen bar onder het genot van een sapje, biertje, watertje of wijntje, maar ook interessante kennissessies. Allemaal geheel vrijblijvend.
▸ Inspiratiesessies, een CO2-calculator en we delen tips om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Bij BNNVARA willen we vooroplopen als het gaat om duurzaamheid en nemen daarom deel aan het internationale duurzaamheidsplatform ‘albert’.
▸ Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor omroeppersoneel. Binnen die CAO valt onder andere:
▸ Vakantietoeslag van 8% en een decemberuitkering van 6%;
▸ 200 verlofuren op jaarbasis, bij 36 uur per week;
▸ Reiskostentegemoetkoming: BNNVARA zet in op groen reizen, waarbij reizen met het OV gestimuleerd wordt;
▸ Collectieve pensioenregeling (2/3 betaald door BNNVARA);
▸ Tegemoetkoming ziektekostenverzekering van € 30,- bruto per maand;
▸ Een regeling met betrekking tot een thuiswerkvergoeding en sowieso ontvang je als je een dag thuiswerkt een vergoeding van € 2,15 netto.

Vragen?
Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze aan Max Terpstra (programmamaker/presentator bij Khalid & Sophie) via max.terpstra@bnnvara.nl.

Solliciteren?
Reageer uiterlijk 13 juni via de sollicitatieknop. Zodra er kandidaten reageren die matchen met wat wij zoeken starten we de procedure. Dus we zien je reactie graag snel tegemoet. 

Over BNNVARA
BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert.

BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen en daar maken we ons hard voor. We nodigen iedereen uit om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geboorteplaats, levensovertuiging, (fysieke) beperking, gender, seksuele oriëntatie en andere kenmerken. Herken je jezelf in de functie-eisen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Delen: