Kom je ons versterken?

Applicatiebeheerder

  •    •  
04-05-2023
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
598 keer bekeken
  •  
-bnnvara_medewerkers_310123-111_internet

(36 uur p.w.)

Weet jij snel de juiste oplossing te kiezen? En wil jij er met jouw technische kennis voor zorgen dat je collega’s zo goed mogelijk hun werk kunnen doen? Zet jij je skills graag in voor de missie van BNNVARA: een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving? Dan is onze ICT afdeling op zoek naar jou!

Dit ga jij doen

Als applicatiebeheerder bij BNNVARA zorg je ervoor dat je collega's zo goed mogelijk hun werk kunnen doen met de technische middelen die we ze daarvoor geven vanuit ICT. Onze focus ligt sterk op toepassingen binnen Microsoft 365 en Azure, aangevuld met SAAS oplossingen van derden. Je voert het technisch beheer van deze toepassingen uit, hebt hierover contact met de functioneel beheerders en sleutelpersonen binnen de organisatie, en met de leveranciers. Je zorgt ervoor dat de mogelijkheden die onze software bieden ook ten volle worden benut. Je houdt alle software waarvoor je verantwoordelijk bent up-to-date en veilig. En je bouwt mee aan nieuwe toepassingen en oplossingen.

Dit hoef je niet in je eentje te doen. Je werkt in een team van drie techneuten, elk met een eigen specialisme maar met een behoorlijke overlap in kennis en kunde. We werken nauw samen met de drie collega's van de helpdesk. De sfeer is open, ontspannen en collegiaal.

Wat jij meebrengt

Je beschikt over de volgende technische skills:
Je hebt ruime ervaring met Microsoft 365 apps, in het bijzonder het beheer van Sharepoint Online en Teams.
Je hebt kennis van systeemontwerpen (de theorie van hoe een informatiesysteem in elkaar steekt).
Ervaring met Topdesk, HelloID, Filemaker, Powershell, SQL en Azure datalake/databricks/synapse is een pre.

Je beschikt over de volgende competenties:
Je hebt een goed analytisch vermogen. Je kunt snel tot de kern komen van een probleem en weet de juiste oplossing te kiezen.
Je kunt technisch complexe zaken duidelijk en simpel uitleggen aan verschillende mensen.
Je werkt oplossingsgericht en komt uit eigen initiatief met oplossingen voor verschillende en herhaaldelijk voorkomende problemen.

Wat wij jou bieden

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie voor lange termijn als het vanuit beide kanten goed bevalt. Bij voorkeur start je per juli/augustus, maar dit is bespreekbaar.
De functie heeft een salaris tussen €2.813,28 en €4.291,81, (salarisschaal G) bruto per maand op basis van 36 uur per week. Je salaris wordt ingeschaald o.b.v. je ervaring en is op basis van de cao voor het omroeppersoneel.
Bij BNNVARA hebben we oog voor jouw ontwikkeling: naast het reguliere opleidingsbudget is er een persoonlijk loopbaanbudget.
De mogelijkheid om in overleg nationaal erkende (doordeweekse) feestdagen in te wisselen voor gewenste feest- en gedenkdagen.
Een plek in een topteam met volop ruimte voor jouw ontwikkeling en groei.
Een groot zomerfeest en gezellige borrels in onze eigen bar onder het genot van een sapje, biertje, watertje of wijntje. Allemaal geheel vrijblijvend.
Inspiratiesessies, een CO2-calculator en we delen tips om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Bij BNNVARA willen we vooroplopen als het gaat om duurzaamheid en nemen daarom deel aan het internationale duurzaamheidsplatform ‘albert’.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor omroeppersoneel. Binnen die CAO valt onder andere:
Vakantietoeslag van 8% en een decemberuitkering van 6%;
200 verlofuren op jaarbasis, bij 36 uur per week;
Reiskostentegemoetkoming: BNNVARA zet in op groen reizen, waarbij reizen met het OV gestimuleerd wordt;
Collectieve pensioenregeling (2/3 betaald door BNNVARA);
Tegemoetkoming ziektekostenverzekering van € 30,- bruto per maand;
Een regeling met betrekking tot een thuiswerkvergoeding en sowieso ontvang je als je een dag thuiswerkt een vergoeding van € 2,15 netto.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze aan Jonathan Koutstaal (Teamleider ICT backoffice) via jonathan.koutstaal@bnnvara.nl.

Solliciteren?
Reageer z.s.m. via de sollicitatieknop. Op de volgende pagina worden twee vragen gesteld die zijn gebaseerd op de bovengenoemde functie-eisen. Zodra er kandidaten reageren die matchen met wat wij zoeken starten we de procedure. Wacht dus niet te lang met reageren.

Over BNNVARA
BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert.

BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen en daar maken we ons hard voor. We nodigen iedereen uit om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geboorteplaats, levensovertuiging, (fysieke) uitdaging, gender, seksuele oriëntatie en andere kenmerken. Herken je jezelf in de functie-eisen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Delen: