Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels
Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Stem op Vroege Vogels voor Gouden RadioRing

20 dec 2018
  •  
leestijd 1 minuten
menno_radioring
Menno Bentveld én Vroege Vogels staan op de longlist voor één van de belangrijkste Nederlandse radioprijzen: De Gouden RadioRing. De prijs wordt op 31 januari 2019 uitgereikt, maar eerst moet uit een hele rij programma's een voorselectie komen. Tot 10 januari 2019 kun je stemmen op je favoriete radioprogramma en Menno Bentveld als radio-man. Het zou ons heel leuk lijken om een keer te winnen!

Hoe werkt stemmen?

Kies eerst je favoriete Programma, Radio-man en Radio-vrouw. Om vervolgens te kunnen stemmen, moet je een e-mailadres opgeven. Vroege Vogels en/of Menno Bentveld vind je het snelst door ‘Vroege Vogels’ in de zoekbalk te typen. Je kunt tot en met 10 januari stemmen. Daarna gaat de stembus dicht en worden de genomineerden bekend gemaakt.
De RadioRing is de enige grote publieksprijs voor landelijke radio. Sinds 2006 hebben vooral programma's en makers van muziekzenders de prijzen gewonnen. In die sectoren wordt massaal opgeroepen. De kans op een hoofdprijs is voor 'serieuze' zenders niet heel groot, maar het is belangrijk dat ook programma's zoals Vroege Vogels in zo'n verkiezing een rol spelen.

Meer over:

radioring

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

avatar
zoomm.nl13 jan 2019 - 9:11

Jullie hebben de Radioring zeker verdiend ik ga zoveel mogelijk delen. Menno dank je wel voor de leuke middag tijdens de opname in de Gaas over de Heide. Groet Tonnie Verheijden

avatar
WimGreet1 jan 2019 - 19:36

Ik vind Menno Bentveld helemaal geen leuke presentator. Een keer heb ik hem live meegemaakt bij Vroege Vogels.Toen vond ik hem de  Theo Komen van het natuurprogramma. En iedere zondag ochtend denk dat weer.Theo was uniek, Menno schuurt steeds weer.Wim van Schalkwijk.