Sfeerfoto van Vier Handen Op Eén Buik
Vier Handen Op Eén Buik
Vier Handen Op Eén Buik

14 september om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.npo3

In Vier Handen Op Eén Buik laten jonge aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden stevig aangemoedigd door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna.
Vier Handen Op Eén Buik

Jonge bijna-moeders gezocht voor TV-PROGRAMMA!

4h
Voor het nieuwe seizoen van het programma Vier Handen op Eén Buik zijn we op zoek naar meiden die zwanger zijn. In het programma volgen en ondersteunen we je tijdens en na de zwangerschap. En dat doen we natuurlijk niet alleen; ook dit seizoen staan bekende moeders in de startblokken om je aan te moedigen terwijl jij je voorbereidt op de grootste taak uit je leven; het moederschap! Met jouw hulp willen we laten zien dat het krijgen van een baby op jonge leeftijd gepaard gaat met vooral ups, maar soms ook downs.

Ben jij 20 jaar of jonger, zwanger en wil jij Nederland laten zien dat je met een flinke dosis wilskracht elke situatie baby-klaar kan maken? Dan ben jij degene die we zoeken!

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via vierhanden@skyhightv.nl of stuur een berichtje naar (06) 33 43 53 35. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Je krijgt altijd een antwoord!