Sfeerfoto van BNNVARA
BNNVARA
Wij zijn voor eerlijke huurprijzen en helpen je in de strijd.

Micha Wertheim (15-03-2013)

15-03-2013

De nieuwste show van theatermaker Micha Wertheim Voor Je Het Weet is onlangs in premire gegaan. Voor Je Het Weet is alweer de zesde voorstelling die hij heeft gemaakt.

'Als je nog niet weet waar je uit zal komen, is alles mogelijk,' schrijft Wertheim over zijn nieuwe voorstelling. Dus waarom verklappen waar de voorstelling over gaat? 'Voor je het weet heb je de kaartjes in huis, voor je het weet zit je in de zaal, voor je het weet is het begonnen en voor je het weet is het weer voorbij,' aldus Wertheim.

Leids Cabaret Festival
Wertheim doet in 2004 mee aan het Leids Cabaret Festival en wint zowel de jury- als de publieksprijs. Hierop volgt zijn eerste theaterprogramma Micha Wertheim voor Beginners dat lovende kritieken krijgt van de pers en ook wordt verfilmd. Daarna maakt de theatermaker meerdere voorstellingen waaronder Micha Wertheim voor specialisten, een stand-up naar aanleiding van een ontdekte tumor in zijn schildklier.

Satirische columns
Naast zijn theatervoorstellingen heeft Wertheim satirische columns geschreven voor onder andere het programma Spijkers met Koppen. Ook maakt hij radiodocumentaires over thema's als stand-upcomedy in New York en bloeddiamanten.

Micha Wertheim zit vanavond bij Pauw & Witteman aan tafel om over zijn nieuwe show Voor Je Het Weet te vertellen.

Volg Micha Wertheim ook op Twitter.

====

Met zijn theatershow Voor Je Het Weet tourt Wertheim door het hele land. Bekijk hier zijn speellijst.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar