Sfeerfoto van BNNVARA
BNNVARA
Wij zijn voor eerlijke huurprijzen en helpen je in de strijd.

Optreden Ashton Brothers - Voor de koning (15-03-2013)

15-03-2013

Op 30 april 2013 is het zover: dan vindt de abdicatie plaats van koningin Beatrix. Haar zoon Willem Alexander wordt dan officieel gekroond tot Koning der Nederlanden. Deze historische gebeurtenis willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In onze nieuwe rubriek Voor de koning brengen verschillende artiesten een ode aan de toekomstige koning in de vorm van een artistiek geschenk. 

Vanavond treedt theatergroep de Ashton Brothers op in Pauw & Witteman met een tap-act. Joost Spijkers zingt het nummer Les Deux Guitares van Aznavour. Hij wordt begeleid door de andere Ashton Brothers, terwijl Spijkers op de pianovleugel tapt. De overige Ashton Brothers zijn: Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Friso van Vemde Oudejans.
Treasures
Les Deux Guitares
is een muzikaal stuk uit hun nieuwe performance Treasures. Sinds 2001 hebben ze meerdere voorstellingen gemaakt. Hun shows zijn een samenstelling van lange en korte sketches, gecombineerd met acrobatiek, muziek en komedie. 

Treasures wordt momenteel vertolkt in het Amsterdamse Carr theater. Na tien jaar op toneel te hebben gestaan, blikken de Ashton Brothers in deze nieuwe show terug op hun uitgebreide oeuvre vol met grappen en halsbrekende acts.

Bekijk hieronder de overige optredens in de serie Voor de koning

1. Freek de Jonge

2. Carel Kraayenhof en zijn ensemble

3. Tim Knol When I am king en If my mind

4. Claudia de Breij (8 maart 2013)

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar