Sfeerfoto van VARAgids
VARAgids

VARAgids

De VARAgids online heeft uitgelichte artikelen, allerlei winacties, podcasts en het tv-overzicht.
VARAgids

MAANDELIJKS 50% KORTING OP 50 GESELECTEERDE E-BOOKS

Schermafbeelding 2020-04-01 om 11.35.05
In samenwerking met bol.com kunnen abonnees van de VARAgids iedere maand 50 geselecteerde e-books bestellen voor de helft van de prijs. E-books zijn na aankoop direct beschikbaar op uw Kobo e-reader en op uw smartphone of tablet makkelijk te lezen met de gratis bol.com Kobo-app. Heeft u nog vragen bij het verzilveren van de korting? Klik dan hier voor uitleg. Bent u nog niet ingeschreven voor de leesclub? Klik hier om u op te geven voor de leesclub.
*Per relatienummer wordt één code verstuurd naar het opgegeven mailadres. Het is niet mogelijk bij één relatienummer meerdere mailadressen aan te melden. 

BEKIJK HET AANBOD VAN DEZE MAAND

De 50e-books van deze maand zijn met uw persoonlijke code met korting te bestellen t/m maandag 30 maart. Op dinsdag 31 maart verschijnt er een nieuw aanbod met e-books. Bekijk het aanbod van deze maand hier.

UITGELICHT EDITIE 14: 23 SECONDEN

23sec
Deze week uitgelicht in VARAgids Leesclub: 23 seconden. Geschreven door Kees van Beijnum. 
Twintig jaar na de geruchtmakende "hamermoord' op haar moeder, een Amsterdamse raamprostituee, keert de jonge schrijfster Anne terug naar de Amsterdamse Wallen. Annes zoektocht naar de wortels van haar eigen bestaan, werpen steeds meer vragen op over de moord op haar moeder. Vastbesloten om het mysterie te ontrafelen, daalt ze dieper en dieper af in de duistere wereld van haar verleden. Als ze contact zoekt met de moordenaar, zijn de gevolgen niet meer te overzien. De ontrafeling van het mysterie is verbluffend knap verweven met het aangrijpende verhaal over de fotograaf Hayo, Annes te jong gestorven jeugdliefde.

23 seconden is een geweldige roman die de lezer in de greep houdt tot en met het ijzersterke slot.
Lees meer over 23 seconden in de VARAgids op pagina 31.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u aan voor de wekelijkse VARAgids Avondeditie!