Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Video: deze films en series komen in april naar Netflix

  •  
24-03-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
After Life S02
Met een eerste blik op de tweede reeks van After Life, de tragikomische serie van Ricky Gervais.
Vandaag verscheen een kort video-overzicht van de films en series die in april naar Netflix komen. De grote smaakmaker is uiteraard het vierde seizoen van La Casa de Papel , waar eerder op de dag al een nieuwe teaser voor verscheen. Andere series die we in de maand april kunnen verwachten zijn onder meer Community , After Life S02 en Never Have I Ever. Wat betreft unscripted televisie zit het vierde seizoen van Nailed It! eraan te komen, en qua Netflix-films zijn Sergio , Coffee & Kareem en The Willoughbys in aantocht. Van de aangekochte films is Once Upon a Time in Hollywood ongetwijfeld de meest in het oog springende titel, en verder heeft Netflix nog sowieso Ocean's 8, Jason Bourne , Late Night en twee films van John Hughes ( The Breakfast Club en Sixteen Candles) in petto.
Bekijk hieronder de video met het overzicht, waarin overigens nog wel een aantal voor april aangekondigde series ( Fauda S03 , The Last Kingdom S04 ) ontbreken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief