Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Veep na zevende seizoen ten einde

  •  
07-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
HBO heeft aangekondigd dat het zevende seizoen van Veep tevens het laatste seizoen is.
De zender wilde naar eigen zeggen nog graag door met de serie, maar de producenten van Veep vinden het tijd om de show te laten eindigen. Dat einde hing al een beetje in de lucht, want na het zesde seizoen ( lees de recensie ) verlengden alle castleden hun contract met nog één jaar, wat erop duidde dat Veep waarschijnlijk was aanbeland bij het allerlaatste hoofdstuk. De hoofdrol in komische serie is voor Julia Louis-Dreyfus (Seinfeld), die zich als vice-president (en later ook even president) Selina Meyer door het politieke landschap in Washington moet manoeuvreren. De serie werd bedacht door de uit Schotland afkomstige Armando Iannucci en is een Amerikaanse versie van zijn Britse serie In the Loop. David Mandel ( Seinfeld ) heeft inmiddels zijn taken als showrunner van hem overgenomen.
Veep won in 2015 en in 2016 de Emmy voor beste serie in de categorie komedie. Ook dit jaar maakt de serie weer kans op verschillende Emmy's. De uitreiking is op 17 september.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief