Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: Royal Blood, Blood Red Shoes en Kevin Morby

  •  
19-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
blood_red_shoes_01
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Royal Blood, Blood Red Shoes en Kevin Morby.
Royal Blood - Lights out
Het Britse duo Royal Blood was een van de verrassingen van 2014. Gewapend met slechts een basgitaar en een drumstel scoorden Mike Kerr en Ben Thatcher hits met ‘Figure it out’ en ‘Come on over’. De nieuwe single ‘Lights out’ is het eerste materiaal dat we horen van nieuw album How did we get so dark?, dat op 16 juni uitkomt.
Blood Red Shoes - Eye to eye
Meer nieuw bloederig werk uit Groot-Brittannië: Blood Red Shoes, de rauwe band van Laura-Mary Carter en Steven Ansell. Ook rond Blood Red Shoes is het een jaar of drie stil geweest. Een releasedatum van een nieuwe plaat is er nog niet, dus we moeten het voorlopig nog met de dreigende synths op ‘Eye to eye’ doen.
Kevin Morby - Aboard my train
‘Aboard my train’ de nieuwe single van Kevin Morby, begint als een americanatrack en lijkt lange tijd aan de conventies van het genre te voldoen. Totdat de Amerikaan halverwege een lekker rammelende gitaarsolo speelt en het nummer verandert in aanstekelijke indierock. Een mooie eerste indruk van aankomend album City music, dat op 16 juni verschijnt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief