Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Bridge S04: dubbele afleveringen op NPO 2

  •  
11-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Bridge
Vanaf 21 juli kun je elke zaterdag kijken naar twee afleveringen van het vierde seizoen van The Bridge.
De NPO bevestigde namelijk dat de vierde reeks van de Scandinavische misdaadserie  in dubbele afleveringen wordt geprogrammeerd. De acht afleveringen zullen dus in vier weken worden uitgezonden. In het vierde seizoen van The Bridge wordt er een dode vrouw gevonden op een Deens eilandje bij de Sontbrug. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, de directeur van een migratiebureau in Kopenhagen, die betrokken was bij een deportatieschandaal. Ze is door een steniging om het leven gebracht en rechercheur Henrik Sabroe (Thure Lindhardt) gaat samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup (Mikael Birkkjær) op onderzoek uit. Sabroe zou echter liever samenwerken met rechercheur Saga Norén (Sofia Helin), maar zij zit *spoiler* aan de start van het vierde seizoen nog in de gevangenis voor de moord op haar moeder.
De eerste drie seizoenen van The Bridge staan nu op Netflix, waar je ook kunt kijken naar twee seizoenen van Marcella, een Britse crimi van de schrijver van The Bridge.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief