Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Podcast van de week: Who's your daddy?

  •  
12-07-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
88 keer bekeken
  •  
Joram Kaat
De even moedige als emotionele zoektocht van EO-presentator Joram Kaat naar zijn vader.
Foto credit: 3FM
Laat de wat lollige titel je niet op het verkeerde been zetten: Who’s your daddy? biedt een kijkje in een zeer ongemakkelijke familiegeschiedenis. EO-presentator en dj Joram Kaat heeft zijn vader nooit gekend; zijn ouders scheidden nog voordat hij geboren werd. En hoewel zijn nummer al jaren in zijn telefoon staat, heeft Kaat nooit durven bellen.
Tot nu. Maar voordat hij de telefoon oppakt, wint de presentator informatie in bij zijn moeder en zijn oudere broer en zus, met wie hun vader tijdens hun jonge jaren een omgangsregeling had. Het legt pijnlijke herinneringen bloot over een man die zijn vrouw zowel emotioneel als fysiek mishandelde, en ook voor angst bij zijn kinderen zorgde.
Luisteren naar de afleveringen is een bij vlagen pijnlijke ervaring, vanwege de trauma’s waarop Kaat stuit. De presentator is absoluut niet bang om zich kwetsbaar op te stellen, en vraagt zichzelf meermaals af of het wel een goed idee is om deze podcast te maken. Who’s your daddy? is een even moedige als uitstekende zoektocht naar antwoorden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief