Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
09-02-2023
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
172 keer bekeken
  •  
Red Rose
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Your Place or Mine (vrijdag 10/02, Netflix) Romkom van de medebedenker van My Crazy Ex-Girlfriend , waarin twee mensen (Reese Witherspoon en Ashton Kutcher) besluiten om een week van woning te ruilen. Lees de recensie.
10 Days of a Good Man (vrijdag 10/02, Netflix) Turkse misdaadfilm over een advocaat die inmiddels werkt als privédetective. Tijdens zijn onderzoek naar een vermissing loopt hij tegen wat existentiële vragen aan. Bekijk de trailer.
Love to Hate You (vrijdag 10/02, Netflix) Romantische komedieserie uit Korea waarin een advocate die niet graag van haar mannelijke collega’s verliest en een acteur die vrouwen niet vertrouwt gedwongen worden te gaan daten.
Love Is Blind: After the Altar (vrijdag 10/02, Netflix) Datingshow waarin kandidaten zich eerst verloven en elkaar daarna pas in het echt zien. In deze nieuwe afleveringen zien we een aantal van de nu getrouwde deelnemers terug.
 
Na het weekend...
Squared Love All Over Again (maandag 13/02, Netflix) Romantische komedie uit Polen waarin de relatie tussen lerares Monika en journalist Enzo begint te wankelen. De film is een vervolg op de Netflix-film Squared Love.
In Love All Over Again (dinsdag 14/02, Netflix) Romantische dramaserie uit Spanje over de gecompliceerde relatie tussen Irene en Julio. Ze worden direct verliefd, gaan uit elkaar en proberen het opnieuw. Gaat het nu lukken?
Perfect Match (dinsdag 14/02, Netflix) Cross-over van meerdere realityshows die te zien zijn op Netflix, waarbij kandidaten uit series als Too Hot to Handle , Love Is Blind en The Ultimatum aan elkaar gekoppeld worden.
All the Places (dinsdag 14/02, Netflix) Komische dramafilm uit Mexico waarin een broer en zus hun gebroken relatie proberen te herstellen door een oude jeugddroom uit te laten komen: een grote motorreis maken door Mexico.
A Sunday Affair (dinsdag 14/02, Netflix) Romantische dramafilm uit Afrika waarin twee hartsvriendinnen vallen voor dezelfde complexe man. Na een hartverscheurende onthulling wordt hun loyaliteit op de proef gesteld.
Re/Member (dinsdag 14/02, Netflix) Japanse horrorfilm over zes tieners die vast komen te zitten in een dodelijke tijdlus. Ze moeten de verspreide resten van een onbekend slachtoffer vinden om een oude vloek op te heffen.
Jim Jefferies: High ‘n Dry (dinsdag 14/02, Netflix) In zijn vijfde Netflix-special mijmert de Australische komiek Jim Jefferies onder andere over vasectomieverwarring bij zijn vader en de keuze tussen zijn haar en zijn libido.
The Romantics (dinsdag 14/02, Netflix) Documentaireserie die dient als eerbetoon aan het leven en het nalatenschap van de Indiase filmmaker Yash Chopra, met veel archiefmateriaal en interviews met een aantal collega’s.
#NoFilter (woensdag 15/02, Netflix) Braziliaanse komedieserie waarin Marcely stopt met haar studie om zich op haar nieuwe doel te richten: influencer worden. Het leven online blijkt echter niet zo makkelijk als werd gedacht.
Red Rose (woensdag 15/02, Netflix) Horrordrama van de BBC over jongeren die in de ban raken van een mysterieuze app genaamd Red Rose. De app dwingt ze echter tot het spelen van een gevaarlijk spelletje. Bekijk de trailer.
The Law According to Lidia Poët (woensdag 15/02, Netflix) Historische dramaserie over de eerste Italiaanse vrouw (Matilda De Angelis uit The Undoing ) die het ondanks tegenslagen schopte tot strafpleiter. Bekijk de trailer.
Eva Lasting (woensdag 15/02, Netflix) Romantische dramaserie waarin een mysterieus en rebels tienermeisje in de jaren zeventig arriveert op een jongensschool in Colombia. Ze breekt niet alleen stereotypen maar ook harten.
African Queens: Njinga (woensdag 15/02, Netflix) Combinatie van docu en reconstructie waarin vrouwelijke leiders uit de Afrikaanse geschiedenis onder de loep worden genomen. De eerste reeks draait om Njinga of Angola.
Full Swing (woensdag 15/02, Netflix) Documentaireserie waarvoor verschillende golfers een seizoen lang gevolgd werden met de camera, zowel op als naast de baan. Afkomstig van de makers van Formula 1: Drive to Survive.
Below Deck: Sailing Yacht (woensdag 15/02, Netflix) Spin-off van Below Deck over het reilen en zeilen aan boord van een jachtschip, waarbij de bemanning op zee te maken krijgt met harde wind en romantische perikelen.
Million Dollar Listing New York (woensdag 15/02, Netflix) Spin-off van Million Dollar Listing die zich richt op makelaars in New York. In een zeer competitieve wereld strijden ze allemaal voor een stuk van de Big Apple.
The Real Housewives of Beverly Hills (woensdag 15/02, Netflix) Realityshow waarin de levens van rijke huisvrouwen in Beverly Hills centraal staan. Ze vliegen elkaar regelmatig in de haren, wat telkens zorgt voor drama.
Keeping Up with the Kardashians S11 (woensdag 15/02, Netflix) Realityshow over de familie Kardashian, met zussen Kim, Kourtney en Khloe. De familie heeft inmiddels ook een nieuwe show die te zien is op Disney+.
The Upshaws S03 (donderdag 16/02, Netflix) Sitcom over het gezin van Bennie Upshaw (Mike Epps) en zijn vrouw Regina (Kim Fields, Tootie in The Facts of Life ). Wanda Sykes speelt de sarcastische zuster van Regina.
Dearest (donderdag 16/02, Netflix) Japanse misdaadserie over een succesvolle zakenvrouw die getuige is van een moord. De moord blijkt gelinkt aan een zaak rond een persoon die 15 jaar eerder vermist raakte in haar thuisstad.
The Full-Time Wife Escapist (donderdag 16/02, Netflix) Romantische komedieserie uit Japan waarin onverwachte gebeurtenissen ervoor zorgen dat een vrouw komt te werken voor een loonslaaf zonder ervaring in de liefde.
Saving My Stupid Youth (donderdag 16/02, Netflix) Komische dramaserie uit Japan over een man en een vrouw die samen les gaan geven aan een klas met leerlingen van een jongens- en meisjesschool die willen gaan fuseren.
Story of my Family (donderdag 16/02, Netflix) Komische dramaserie uit Japan waarin een worstelaar na de dood van zijn vader, die een groot acteur was, ontdekt dat diens hele fortuin aan zijn verzorgster nagelaten zal worden.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
The Pretty One (woensdag 15/02, Netflix) Romantische komediefilm waarin Laurel (Zoe Kazan) plots de kans krijgt om het leven van haar overleden tweelingzus, die erg populair was, over te nemen. Tevens met Jake Johnson.
Brawl in Cell Block 99 (donderdag 16/02, Netflix) Misdaaddrama over een gevangene (een intimiderende Vince Vaughn) die in de bak hard moet knokken om zijn zwangere vrouw (Jennifer Carpenter uit Dexter ) veilig te houden.
Bushwick (donderdag 16/02, Netflix) Actiefilm waarin een jonge vrouw (Brittany Snow uit Pitch Perfect ) en een oorlogsveteraan (Dave Bautista) op elkaar zijn aangewezen als er in de Verenigde Staten een burgeroorlog uitbreekt.
OMG! Oh My Girl (donderdag 16/02, Netflix) Romantische komedie uit Thailand waarin Guy door de jaren heen telkens op de verkeerde plek en tijd valt voor June, en het bijna lijkt alsof het lot ze gewoon niet bij elkaar wil hebben.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief