Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
25-08-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
122 keer bekeken
  •  
Instinct
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: September Film
Nieuwe series dit weekend...
Flikken Rotterdam S06 (vrijdag 26/08, NPO 1) Spin-off van Flikken Maastricht waarin de agenten van een politiekorps in Rotterdam centraal staan. Aan de start van seizoen zes maken ze jacht op drugscriminelen. Lees de recensie.
Sihame (zondag 28/08, NPO 3) Dramaserie van de bedenker van Mocro Maffia , waarin een 18-jarige vrouw in een nachtmerrie belandt als er een seksvideo van haar online verschijnt. Ze besluit hard wraak te nemen. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Hotel Portofino (vrijdag 26/08, NPO 2) Wanneer Cecil een oud erfstuk besluit te laten taxeren, komt Bella voor een onaangename verrassing te staan. Daarnaast wordt Bella ook verder onder druk gezet door Danioni. Lees de recensie.
Vera S11 (zaterdag 27/08, NPO 2) Een overval bij de haven eist een leven en de daders lijken hulp van binnenuit te hebben gehad. Na de vermissing van een jongen neemt het onderzoek een onverwachte wending. Lees de recensie.
Beck S09 (zaterdag 27/08, NPO 3) Een 14-jarig jongetje is doodgeschoten door de politie, met talloze protesten tegen politiegweld tot gevolg. Een schietpartij in een bus lijkt verband te houden met de protesten. Lees de recensie.
 
Films dit weekend...
Potiche (vrijdag 26/08, NPO 2)  Frans-Belgische komedie die zich afspeelt in de jaren zeventig, waarin een vrouw (Catherine Deneuve) het bedrijf van haar man overneemt en ook een oude geliefde (Gérard Depardieu) aantreft.
De vogelwachter (vrijdag 26/08, NPO 3) Dramafilm over een vogelwachter (Freek de Jonge), die al een halve eeuw alleen op een afgelegen eilandje vertoeft, maar dan te horen krijgt dat zijn post opgeheven zal gaan worden.
Instinct (zaterdag 27/08, NPO 3) Regiedebuut van Halina Reijn (vanaf 8 september is opvolger Bodies, Bodies, Bodies te zien in de bios) waarin Nicoline (Carice van Houten) een zedendelinquent (Marwan Kenzari) behandelt.
Bloedlink (zaterdag 27/08, NPO 3) Nederlandse remake van The Disappearance of Alice Creed , waarin twee criminelen (Tygo Gernandt en Marwan Kenzari) hun ontvoering van een rijkeluisdochter (Sarah Chronis) zien ontsporen.
Fanny & Alexander (zondag 28/08, NPO 2) Historische dramafilm van de Zweedse filmmaker Ingmar Bergman ( The Seventh Seal ), over de tragikomische perikelen van twee kinderen die leven aan het begin van de twintigste eeuw.
 
Nog lopende series na het weekend...
Dertigers S03 (maandag 29/08, NPO 3) Na het verlies van Lot komt de vriendengroep bij elkaar om haar een hart onder de riem te steken. Saar wordt geconfronteerd met Pieter en voelt dat ze buiten de groep valt.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief