Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Nieuwe teaser voor Netflix-drama Ozark

  •  
05-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ozark
Jason Bateman (Horrible Bosses) moet zijn familie beschermen tegen drugdealers en FBI-agenten in Ozark.
De nieuwe Netflix-serie van de acteur is lichtjaren verwijderd van het komische Arrested Development , maar Bateman liet met films als The Gift zien dat hij ook uitstekend overweg kan met drama. Hij speelt Marty Byrde, een financieel adviseur in Chicago, die tevens een fortuin verdient met het witwassen van geld voor een groot drugskartel in Mexico. Om de veiligheid van zijn familie te garanderen vlucht hij met zijn gezin naar het Ozark-gebergte, waar ze echter opnieuw te maken krijgen met lokale criminelen, terwijl de FBI ze nog altijd op de hielen zit. Bijrollen zijn er voor Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Jordana Spiro en Peter Mullan. De serie werd bedacht door Bill Dubuque (The Accountant, The Judge) en Bateman treedt tevens aan als producent en regisseur.
Het eerste seizoen van Ozark bestaat uit tien afleveringen. Vanaf 21 juli zijn ze allemaal exclusief te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief