Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lady Dynamite: trailer voor tweede seizoen

  •  
20-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lady Dynamite
Maria Bamford keert volgende maand terug met een tweede seizoen van Lady Dynamite.
De redelijk onconventionele sitcom van Netflix is afkomstig van South Park -veteraan Pam Brady en Arrested Development -bedenker Mitchell Hurwitz. Het hoofdpersonage is echter gebaseerd op Bamford zelf, die net als haar evenbeeld op televisie te kampen heeft met een bipolaire stoornis. In het tweede seizoen van Lady Dynamite beproeft de actrice en comédienne haar geluk in de liefde, terwijl ze een tv-serie pitcht bij een streamingdienst. Het tweede seizoen heeft wederom bijrollen voor Fred Melamed, Lennon Parham en Bridget Everett. Daarnaast staat de trailer ook bol van de bekende gastrolspelers. Zo zien we Andy Samberg, David Spade, Fred Armisen, Jason Mantzoukas, Judd Apatow en Weird Al Yankovic voorbijkomen. Verder wordt ook de aanwezigheid van Bamfords echte ouders, in de serie gespeeld door Mary Kay Place en Ed Begley Jr, onthuld.
De nieuwe afleveringen van Lady Dynamite debuteren op 10 november bij Netflix. Lees ook meer over het door het grote aanbod wat ondergesneeuwde eerste seizoen van de sitcom.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief