Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

High Maintenance: trailer voor vierde seizoen

  •  
20-01-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
High Maintenance
Ben Sinclair keert volgende maand terug als de naamloze wietdealer die we kennen als The Guy.
Volgende maand start op HBO het vierde seizoen van High Maintenance. De voormalige webshow volgt een naamloze wietdealer (bekend als The Guy) die in New York de softdrug verkoopt aan de meest uiteenlopende klanten. Elke aflevering schetst daarbij een portret van een persoon of een groep mensen. In seizoen vier heeft The Guy afscheid genomen van zijn camper, en rijdt hij - vergezeld door een hond - weer rond op de fiets. De trailer onthult onder meer een gastrol van Ira Glass, de presentator van de podcast This American Life, die dit seizoen zichzelf speelt. Ook zijn er gastrollen van onder anderen Nick Kroll, Rebecca Hall en Ken Leung. De serie werd ontwikkeld door Ben Sinclair en Katja Blichfeld, waarbij Sinclair zelf gestalte geeft aan The Guy.
High Maintenance S04 gaat 6 februari in première op HBO en is in Nederland vanaf 10 februari wekelijks te volgen bij Ziggo, waar de vorige seizoenen al te zien zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief