Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dear White People S02 vanaf 4 mei op Netflix

  •  
17-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dear White People S02
Samantha White (Logan Browning) heeft nog genoeg onderwerpen om te bespreken in haar radioshow.
Dear White People is gebaseerd op de gelijknamige speelfilm uit 2014. Toen was Tessa Thompson te zien als Samantha White, maar haar carrière raakte door rollen in Creed, Westworld , Thor: Ragnarok en Annihilation in een stroomversnelling. Logan Browning nam daarom de rol op televisie van haar over. Dear White People is een satire op het 'postraciale Amerika' en speelt zich af op een voornamelijk witte universiteit. Op de campus van deze universiteit presenteert White een radioprogramma, waarin ze op humoristische wijze de verschillende vooroordelen van haar medestudenten aan de kaak stelt. Ondanks de eerdere ophef over de serie (in Amerika dreigden verschillende Netflix-gebruikers bij het zien van de titel al met het opzeggen van hun abonnement), werd het eerste seizoen erg goed ontvangen door de critici.
Het tweede seizoen van Dear White People verschijnt 4 mei op Netflix. Lees ook de recensie van het voorgaande seizoen en luister naar de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief