Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Daredevil S03: teaser toont The Kingpin

  •  
26-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Daredevil S03
Matt Murdock (Charlie Cox) lijkt het straks weer aan de stok te krijgen met Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio).
In een nieuwe teaser voor het derde seizoen van Daredevil zien we Wilson Fisk aka The Kingpin voor de spiegel zijn klassieke witte pak uit de stripboeken aantrekken. De laatste keer dat we Fisk zagen was in het tweede seizoen, toen hij in de gevangenis Matt Murdock aka Daredevil bedreigde en Frank Castle aka The Punisher losliet op de wereld om zijn concurrenten uit te schakelen. Opvallend genoeg gaat Murdock in de eerste teaser gehuld in het 'kostuum' dat hij droeg aan de start van het eerste seizoen. Ook op de eerste foto's van het derde seizoen is hij niet te zien in zijn bekende rode outfit. In de nieuwe reeks wordt Joanne Whalley (Willow) geïntroduceerd als Sister Maggie. Verder zal Wilson Bethel ( Generation Kill ) te zien zijn als een mysterieuze FBI-agent.
Het derde seizoen van Daredevil verschijnt 19 oktober op Netflix. Op de echte trailer is het nog even wachten, maar die wordt mogelijk bewaard tot New York Comic Con.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief