Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Anne met een E krijgt derde seizoen

  •  
16-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Anne met een E S02
Een maand na de release van het bejubelde tweede seizoen is de 'coming of age' serie zeker van een derde reeks.
Anne met een E is een (losse) adaptatie van het boek Anne of Green Gables en draait om het strijdbare weesmeisje Anne (Amybeth McNulty), die per ongeluk in huis wordt geplaatst bij Matthew Cuthbert (R.H. Thomson) en diens zus Marilla (Geraldine James). De serie werd bedacht door Emmy-winnaar Moira Walley-Beckett, die eerder schreef voor Breaking Bad en haar eigen serie Flesh and Bone. In de derde reeks zullen Walley-Beckett en haar schrijvers - net zoals ze dat al deden voor de tweede reeks - een aantal nieuwe personages en verhaallijnen introduceren, die speciaal voor de tv-serie bedacht werden. Volgens de showrunner zal de straks 16-jarige Anne in het nieuwe seizoen ook te maken krijgen met liefdesperikelen. Anne met een E is een coproductie van Netflix (dat de serie telkens als eerste aan mag bieden) en de Canadese zender CBC.
De opnamen van het derde seizoen van Anne met een E zullen in de winter van start gaan. De nieuwe afleveringen verschijnen in de loop van het volgende jaar op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief