Elke drie weken in een andere wijk ergens in Nederland volgen BNNVARA en de EO gewone mensen. Wie zijn ze en hoe zien hun levens eruit?

Typisch Groesbeek - Aflevering 7

09-10-2019

Al generaties lang staat de familie Saedt op de kermis. Opa begon met een ijskarretje, nu hebben Raymond en Remco met hun gezinnen carrousels en botsauto's. Het seizoen staat op het punt te beginnen en het is steeds weer de vraag of hun harde werken genoeg oplevert. * Het bevrijdingsmuseum in Groesbeek gaat verbouwen en verhuizen. Een spannende tijd voor curator Rense. Ook vandaag nog komen mensen uit de buurt spullen brengen uit de Tweede Wereldoorlog. De moeder van Marielle is ontzettend blij met haar teckel Spike. Met zo'n hond ben je net iets minder alleen. En de mannen van oldtimerbromfietsclub D'n Blauwe Walm halen hun erelid, pastoor van Gestel, op voor een ritje. Zelf stapt hij niet meer op de brommer, maar hij past nog best in het zijspan.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.