Elke drie weken in een andere wijk ergens in Nederland volgen BNNVARA en de EO gewone mensen. Wie zijn ze en hoe zien hun levens eruit?

Typisch Groesbeek - Aflevering 6

08-10-2019

In Groesbeek staat een heuse gebedsgrot die onlangs door vrijwilligers is opgeknapt. Diny restaureert heiligenbeelden en heeft ook Maria weer helemaal in oude staat teruggebracht. 'De kerken lopen leeg, maar de mensen blijven naar Maria komen', zegt Diny. * Ze wil ernstig zieke kinderen even laten vergeten dat ze ziek zijn en ze een hele mooie dag bezorgen. Daarom gaat de 21-jarige Esmee in haar vrije tijd bij ze op bezoek, verkleed als een echte prinses. * Miquel probeert z'n droom waar te maken met z'n garage waarin hij oude Amerikaanse auto's opknapt. Maar dat levert nog niet genoeg op om van te leven. Daarom bouwt hij in het festivalseizoen weer enorme decors op met z'n eigen ploeg. * En vogelkenner Henk laat zijn liefde voor de spreeuw zien.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.