Elke drie weken in een andere wijk ergens in Nederland volgen BNNVARA en de EO gewone mensen. Wie zijn ze en hoe zien hun levens eruit?

Typisch Heemstede

13-03-2019

In het atelier vertelt Anouschka openhartig over haar angst en depressie. Het maken van kunst helpt haar 'uit haar hoofd' te gaan, maar het leven blijft een hele zware opgave. En ook haar huwelijk heeft daaronder te lijden. Niels is actief op roeivereniging Het Spaarne, bij 'aangepast roeien'. Dat is roeien voor mensen met een verstandelijke of een lichamelijke beperking. Vandaag leert Casper hoe hij instructies moet geven aan de roeiers. Op zondag gaat Carmen naar de Armeense school. Haar ouders vinden het belangrijk dat ze de taal spreekt en de cultuur en de geschiedenis van Armenië leert. Carmen heeft vriendinnen in Heemstede, maar haar Armeense vriendinnen voelen als zussen. En Mohamed krijgt de uitslag van zijn inburgeringsexamen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.