De officiële ticketshop van BNNVARA. Beleef samen met familie, vrienden of collega's live-uitzendingen, studioprogramma's, online streams en diverse evenementen.

Preview Dertigers: De Kerstfilm

image00001

De populaire serie Dertigers eindigt met een klapper: een speciale kerstfilm. In deze kerstfilm komt de hechte vriendengroep nog één keer bij elkaar om de feestdagen gezamenlijk door te brengen. Deze film is op 25 december te zien op NPO3 maar wil jij deze film graag zien op groot scherm, kom dan op 13 december naar een speciale vertoning.

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken. De dertigers hebben maanden geleden een kersttrip naar Lapland gepland, maar de weg daar naartoe verloopt niet bepaald vlekkeloos. De appgroep is stilgevallen, Bart en Pieter werken niet goed samen, Lot wordt steeds dieper in Boas' trendy vriendengroep gezogen, Nora's hoogzwangere buik staat op knappen, op Saars afscheidsborrel komt er niemand opdagen en Elias en Alex hebben compleet verschillende verwachtingen van de aanstaande reünie. In Nederland wordt de groep geconfronteerd met de hectiek van hun uiteenlopende levens, maar in het sprookjesachtige Lapland krijgen ze de ultieme kans om alle breukjes weer te lijmen. Maar kerstmis heeft altijd haar eigen verrassingen…

Locatie: Kinepolis Enschede, Emmen & Breda
Datum: Woensdag 13 december
Prijs: 
BNNVARA-lid: € 8,- (incl. popcorn en een drankje)
Nieuw BNNVARA-lid: € 15,- (incl. lidmaatschap, popcorn en een drankje)
Tijd: 20.00 uur

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

BNNVARA Tickets