BNNVARA Tickets

Kinderen voor Kinderen Kerstvakantieconcert 2023

Kerstvakantieconcert 2023
Na 3 jaar afwezigheid kunnen we samen weer een feestje bouwen. Zing en dans lekker mee met de nieuwste hits van het album Gi-ga-groen! Uiteraard komen ook de hits van album Worden wat je wil voorbij en een sing-a-long met ‘gouwe ouwe’ nummers zorgen ervoor dat het een groot feest wordt voor iedereen. Tijdens de concerten op donderdag worden opnames gemaakt. En op zaterdag 14 januari kun je genieten van de show op ZAPP!

Let op: de concerten zijn uitverkocht. Je kunt je inschrijven voor de wachtlijst via de linkjes hieronder. 

Of klik hier voor de uitleg. 

Veelgestelde vragen

De concerten zijn uitverkocht!
Heb je achter het net gevist of ben je verhinderd en wil je je kaartjes aanbieden? Doe dit via onze wachtlijst. Informatie hierover vind je hier. Alleen kaartjes die via dit systeem worden verhandeld zijn rechtsgeldig.

Welke liedjes komen voorbij tijdens de show?
Tijdens het Kerstvakantieconcert hoor je veel liedjes van de nieuwe cd, recente hits en de leukste meezingers van vroeger.

Hoelang duurt het concert?
Ongeveer 5 kwartier. Er is geen pauze.

Ik heb een vraag over ticketsVragen over de kaartverkoop kunnen wij niet beantwoorden - dit gaat via Paylogic. Neem contact op met Paylogic via customerservice.paylogic.com.

LET OP: Koop alleen kaartjes via de officiële link van Paylogic. Op andere sites betaal je meer, worden de kaartjes nooit verzonden of zijn ze niet geldig.

Ik heb in 2022 kaartjes gekocht voor het Kinderen voor Kinderen Concert, is dit kaartje nu geldig?
Nee, dit kaartje is nu niet meer geldig. Paylogic heeft het geld van alle kaarten van de Kerstvakantieconcerten teruggestort. 

COVID & Toegang AFAS
We verwachten dat de shows in januari in de AFAS Live kunnen plaatsvinden. Hoe de situatie dan precies is weet niemand. Mocht de show niet kunnen doorgaan wordt deze op een later moment ingehaald of hebben ticketkopers recht op retour. In het laatste geval alleen als de tickets via ons officiële verkoopkanaal gekocht zijn. 

Voor wat betreft toegang tot AFAS volgen wij de regels die bepaald worden door de Rijksoverheid.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
We raden aan minimaal een half uur voor aanvang bij AFAS Live te zijn.

Hoe kom ik bij AFAS Live en waar kan ik parkeren?
Op de site van AFAS Live vind je daarover alle informatie.

Mag ik tijdens de show fotograferen of filmen?
Ja, met een kleine camera of je telefoon mag je fotograferen en filmen. Zet je het op Instagram? Tag @kinderenvoorkinderen dan even! (semi-)professionele camera’s met losse lenzen zijn niet toegestaan.

Word ik gefilmd of gefotografeerd?
Leuk nieuws! De Kerstvakantieconcerten worden op zaterdag 14 januari op ZAPP (NPO3) uitgezonden. De tv-registratie staat gepland op donderdag 5 januari.
Dit betekent dat bij de voorstellingen op 5 januari camera’s en andere apparatuur in de AFAS aanwezig zijn. Dit kan mogelijk (korte tijd) het zicht op het podium belemmeren.

Tijdens de andere shows worden er ook opnames en foto's gemaakt. Door uw aanwezigheid gaat u akkoord met het gebruik van deze opnames. De foto's komen na de show op Facebook en delen van het concert zullen te zien zijn op ZAPP en op YouTube.

Mag ik als volwassene zonder kind naar binnen? Of als minderjarige zonder begeleiding?
Nee. Volwassenen zonder kinderen of kinderen zonder volwassenen begeleiding worden niet toegelaten, ook niet indien in bezit van een geldig ticket.

Moeten volwassenen en hele jonge kinderen ook een kaartje hebben?
Ja, iedereen die naar binnen wil moet een geldig ticket hebben. Vanwege het geluidsniveau raden we af om hele jonge kinderen mee te nemen naar het concert. Er is geen minimumleeftijd maar wij adviseren vanaf 5 jaar.

Kan ik (een van) de Koorkinderen ontmoeten?Helaas is daar in het drukke schema geen tijd of gelegenheid voor. 

Is er eten en drinken te koop in de zaal?
Ja, er is eten en drinken te koop in de foyer en bij de barren in de zaal. Betalen kan met (contactloos) pinnen. 

Zijn er kluisjes of een garderobe?
Er zijn bij ons concert geen kluisjes beschikbaar. Op elke verdieping van AFAS Live is er een garderobe. Het weghangen van jassen en het opbergen van kleine tassen is gratis. Let op: het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. Handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd en mogen wel mee naar binnen.

Kan ik bij het concert merchandise kopen?
Ja, in de foyer zijn shirts, cd's, posters en veel meer te koop.  

Hoe ziet een concert er uit?Bekijk hier de vlog van het laatste Kerstvakantieconcert in 2019.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

BNNVARA Tickets