Sfeerfoto van Pauw en Witteman
Pauw en Witteman

Pauw en Witteman

De historische dagelijkse talkshownpo1

De historische dagelijkse talkshow
Pauw en Witteman

Pauw & Witteman

26 feb 2014
Deze week komt het boek Youp Mooie woorden uit, een bundeling van zijn theaterteksten van de afgelopen 20 jaar. Cabaretier en NRC-columnist Youp van t Hek wordt op 28 februari 60 jaar. Hij kreeg onlangs de Edison Oeuvreprijs Kleinkunst. Vanavond is hij te gast.

Wethouder Pieter Hilhorst is lijsttrekker van de PvdA in Amsterdam; de partij die sinds jaar en dag de grootste is in de hoofdstad van ons land. Toch ziet het er voor Hilhorst niet goed uit. Als de peilingen kloppen, zal zijn partij voor het eerst niet de grootste worden. Hoe komt dat en wat gaat hij er aan doen?

Zoals zoveel vrouwen, overviel het programmamaakster Ingeborg Beugel volkomen. Ze was gerriteerd, in de war, depressief, onhandelbaar en had geen zin meer in seks. Ze herkende zichzelf niet meer en dacht dat ze gek werd. Beugel ging alleen wonen en nam er naast haar vaste partner een man bij. Veel te laat kwam ze er achter dat deze ingrijpende veranderingen in haar leven te maken hadden met iets waarvan ze dacht dat het hr nooit zou overkomen: de overgang. Tot haar eigen verbazing was ze totaal niet voorbereid en wist ze er bijna niets van. Om het taboe te doorbreken maakt ze er de documentaire Uitgebloe(i)d? over.

Normaal-zanger Bennie Jolink maakt zich zorgen over een lage opkomst tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Gisteren plaatste hij op zijn website een bericht waarin hij oproept om toch vooral naar de stembus te gaan en te stemmen op iemand die je kent of n van de lokale partijen. Bij ons aan tafel legt hij uit waarom en geeft hij stemadvies.

Populair bij BNNVARA