Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw

16-05-2017
Hoe nu verder met de kabinetsformatie? We praten erover met politiek commentator van de Telegraaf Wouter de Winther. * Patholoog Jelle Wesseling start met een baanbrekend kankeronderzoek naar DCIS, een mogelijk voorstadium van kanker. De verwachting dat dit onderzoek ervoor gaat zorgen dat behandelingen in de toekomst kunnen worden aangepast waardoor bij heel veel vrouwen een borstoperatie of amputatie kan worden voorkomen. Ook te gast is Ingrid Smits, zij onderging acht jaar geleden een borstoperatie en reageert op deze nieuwe ontwikkeling. * President Donald Trump zou geheime informatie hebben gelekt aan Rusland. Oud-Amerikacorrespondent Charles Groenhuijsen vertelt ons er meer over. * Directeur van Ouwehand Dierenpark in Rhenen Robin de Lange en pandaverzorgster Brenda van Ekeren met een panda-update. * Jan Smit over waarom Kenny B. misschien wel de Beste Zanger van Nederland is.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.