Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw

18-04-2017
Met: Het demissionair kabinet gaat de gaswinning in Groningen per oktober van dit jaar met 10% verminderen. Minister Henk Kamp schreef dit op advies van de toezichthouder Staatstoezicht op de mijnen en is te gast. * Zondag was het beruchte referendum dat Turkse president Tayyip Erdogan meer macht heeft gegeven met een verschil van 2,8%. Sinan Can stemde, zoals bekend, tegen. Muhammed Kat was één van die voorstemmers. Samen gaan ze aan tafel in debat over de uitslag en hoe nu verder. * Het VOC schip De Rooswijk zonk 300 jaar geleden en wordt nu omhooggehaald. Minister Jet Bussemaker en maritiem archeoloog Martijn Manders praten aan tafel over deze bijzondere berging. * Voor het nieuwe programma 'Kuipers zoekt contact' gaat André Kuipers op zoek naar buitenaards leven. Hoe zal dat eruit zien? En wanneer gaan we het vinden?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.