Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Gert-Jan Segers staat voor bewaking van Nederlandse identiteit en cultuur

11-03-2017
Tweederde van de Nederlanders vindt dat de Nederlandse identiteit onder druk staat. Gert-Jan Segers van de ChristenUnie zegt dat door die onzekerheid alles als een bedreiging kan worden gezien. Slechts 6% van de bevolking is moslim. Om onze sterke rechtsstaat te behouden moeten we volgens hem pal blijven staan voor onze vrijheid en de grenzen van onze rechtstaat scherp bewaken.

Ook zoomen we in op de actualiteit rondom de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, die tegen de wens van Nederland in campagne wil voeren voor het referendum over uitbreiding van de macht van president Erdogan. Dat staat te gebeuren in Rotterdam. Wat vindt Ahmed Aboutaleb van deze situatie? Hij is tenslotte als burgemeester verantwoordelijk voor de openbare orde. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.