Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw & Jinek: De Verkiezingen

02-03-2017

Van 27 februari tot en met 17 maart gaan Jeroen Pauw en Eva Jinek een unieke samenwerking aan in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart. In Pauw & Jinek: De Verkiezingen praten de presentatoren met alle politici, politiek commentatoren, prominenten en de belangrijkste gasten uit het nieuws over de lopende verkiezingsstrijd. Een politiek caf met de politici aan tafel en aan de bar, debatten tussen gasten, cabaret en livemuziek vanuit Amsterdam. In deze uitzending Lodewijk Asscher opent de aanval op Sybrand Buma, Clarence Seedorf met een warm pleidooi voor sport als verbindende factor voor de samenleving, Tom van t Hek over de problemen in de mantelzorg en Johan Fretz introduceert de Radicale Zachtmoedige.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.