Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Vanaf 30 september terug opnpo1

PAUW is de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

VOLG ONS

Pauw

Pauw

10 mrt 2015
Jos van Rey, de Roermondse oud-wethouder (VVD) die wordt verdacht van corruptie, schuift vanavond aan. Pauw praat met hem over zijn rechtszaak die in januari begon. Ook hij heeft te maken gehad met verdwenen bewijsstukken - een verdwenen tap van een telefoongesprek met de staatssecretaris - en zal daarover vertellen. Daarnaast zal hij als lijstduwer van de Volks- partij Limburg praten over de campagne.

Ze kwamen vast te zitten op een rif moesten uiteindelijk gered worden: Team Vestas Wind. Voor navigator Wouter Verbraak betekende dit incident niet alleen het einde van de VOLVO Ocean Race, maar ook het ontslag bij zijn team. Hij werd op staande voet ontslagen omdat hij niet goed genoeg had ingezoomd op de elektronische kaarten. Nu concludeert een onderzoekscommissie dat die kaarten onvolledig waren. Wat hebben Verbraak en de zeilwereld van het incident geleerd?

Gisteravond traden zowel minister Opstelten als staatssecretaris Teeven af. Zij hebben de Tweede Kamer onjuist genformeerd over de bonnetjes-affaire rondom crimineel Cees H. Vandaag was het debat over de kwestie met premier Rutte. Was hij full focus? Pauw praat erover met politiek commentatoren Ferry Mingelen en Paul Jansen. Ook Cees Korvinus is te gast. Hij heeft als strafrechtadvocaat veel met Teeven te maken gehad.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's