Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Gastenoverzicht van Pauw

Daphne Deckers

Daphne Deckers (1968) is schrijver, columnist, presentatrice en voormalig fotomodel. Je kunt haar met recht een multitalent noemen. In 1989 werkte ze bij de televisiezender RTL-Véronique, het latere RTL 4. Deckers presenteerde bij RTL Holland's Next Top Model, dat zij vanaf seizoen twee heeft overgenomen van Yfke Sturm.
Deckers schreef een aantal seizoenen de VARA-comedy Oppassen!!. Daarnaast vertaalde zij het Amerikaanse toneelstuk The Momologues naar het Nederlands, onder de titel: Mama, een komedie over het moederschap. In 2006 werkte Deckers aan de vertaling van het eveneens Amerikaanse toneelstuk Steel Magnolias, dat in 2007 werd opgevoerd. Ze publiceerde de boeken De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin. Deze laatste titel werd in 2003 genomineerd voor de NS Publieksprijs. Deckers is getrouwd met voormalig toptennisser Richard Krajicek.