Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Zomeravonturen van Dolf Jansen

29 mei 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Er zijn mensen, televisiekijkers ook, die denken dat de zomer is begonnen, omdat hun favoriete presentator/interviewer vooralsnog van de late NPO1-avond is verdwenen. U kent het gezegde ‘een zwaluw maakt nog geen zomer, geen Pauw natuurlijk wel!’
Er zijn ook mensen, in een nogal overlappende groep, blijkt uit serieus onderzoek, die denken dat ik, als geregeld langsfladderend medewerker aan het programma, dan (nu) ook wel 3 maanden zo ongeveer niks ga doen. Beetje hardlopen, stapel boeken weglezen, werken aan mn tan, vandiedingen.

Ik zou willen zeggen TTTSSSSSSSSSSS! Het ligt namelijk wel even anders. Radioprogramma’s, keiharde interviewsessies en (vooral) het schrijven van een nieuwe voorstelling – Hardverwarmend, vanaf september in theaters all over the place – vullen voorlopig mijn tijd. Hoofd. Leven.

Maar goed, als ik dan vrij ben, dan ga ik ook helemaal los. Dan is geen berg te hoog, geen zee te diep, geen pakje te strak en geen angst te eh angstig. Er komt bij mij geen druppel glazuurbarstende energiedrank aan te pas, I live the dream, ik duw de limiet, ik neem altijd een verschoninkje mee voor het geval dat…

Op bijgaande beelden kunt u zien hoe het er vorig jaar uitzag en ik garandeer dat ik daar komende maanden keihard schreeuwend en met meerdere vingers in de neusholtes nog overheen ga gaan. Fijne zomer!