Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Win kaarten voor 'Eraf met dat dak!’ van Kees Torn & Onno Innemee

8 dec 2015
  •  
leestijd 1 minuten
onno
Als u Kees Torn en Onno Innemee niet kent, bent u Willem Dijkstra uit Goirle en woont u onder een steen. Verder weet iedereen dat zij de twee dikste pijlers onder het hedendaagse cabaret vormen en elkaar al twintig jaar aanvullen en royaal bijschenken. Beide heren hebben de lach aan hun kont hangen, dus dat zit wel snor. Behalve hilarisch zal hun programma wetenschappelijk, origineel, innemend, opzienbarend, tegendraads, muzikaal, schrijnend, indringend, onvergetelijk, nostalgisch, botergeil (geen echte boter), beschaafd, bescheiden en prijswinnend zijn.
Wij mogen 3x2 kaarten weggeven voor de voorstelling 'Eraf met dat dak!' van Kees Torn en Onno Innemee in een theater naar keuze. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je antwoord geven op de volgende vraag: van welk cabarettrio maakten de twee heren deel uit? Vul daarvoor onderstaand formulier in. Reageren kan tot 18 december 2015. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
De complete speellijst met mogelijke theaters vindt u hier:  http://www.onnoinnemee.nl/wp/cabaretier/