Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

2 mei 2017
  •  
leestijd 2 minuten
Uitzending 2 mie
Henk Spaan 2 mei 2017
Columnist en schrijver Henk Spaan is te gast over zijn nieuwe roman De Binnentuin. Spaan neemt ons mee naar de wereld van de babyboomer. Een wereld die aan elkaar hangt van kwaaltjes en ziekenhuisbezoek, verkwanselde idealen en haperende liefde.
Sander Rietveld 2 mei 2017
Het nog prille presidentschap van Donald Trump ligt hevig onder vuur. De Russen zouden belastende informatie hebben over Trump. En dat maakt Trump chantabel. Nepnieuws, twittert Trump: “ I have nothi ng to do with Russia – no deals, no loans, no nothing !”  Trump zegt dus niets te maken te hebben met de Russen. Maar klopt dat wel? Zembla ging op onderzoek uit en stuitte op een bijzondere ontdekking. Onderzoeksjournalist Sander Rietveld  is te gast.
Dodenherdenking 2 mei 2017
Met drieduizend witte papieren kruisen wordt op 4 mei op het Rembrandtplein in Amsterdam stilgestaan bij de vluchtelingen en migranten die het leven lieten onderweg naar Europa. Dit initiatief van dominee Rikko Voorberg, gelijktijdig met de herdenking op De Dam, zorgt voor een hoop commotie. Want moet je op 4 mei wel meer herdenken dan de burgers of militairen die zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in oorlogssituaties en bij vredesoperaties? Een discussie daarover met de initiatiefnemer Rikko Voorberg en Hanna Luden , directeur van het CIDI (het Centrum Informatie en Documentatie Israël).
filemon-remy-ajouad DEF DEF
Ajouad El Miloudi is de tegenstander van  Filemon Wesselink  in het nieuwe BNN-programma Filemon Slaat Door . Filemon wordt daartoe klaargestoomd door drievoudig wereldkampioen  Remy Bonjasky  en Ajouad wordt getraind door Ramzi Tamaditi (wereldkampioen tot 69 kilo). In het programma dringt Filemon door in de wereld van het steeds populairder wordende kickboksen. Hiervoor spreekt hij met verschillende grootheden uit de sport en reist hij af naar Thailand waar de oorsprong van het kickboksen ligt. De laatste aflevering van het programma staat helemaal in het teken van het kickboksgala waarop Ajouad en Filemon het tegen elkaar opnemen in de ring. Filemon Slaat Door is vanaf 7 mei iedere zondag om 22.00 uur te zien bij BNN op NPO 3.
Ricky Aankondiging
Feest in Arnhem: Vitesse won zondag de KNVB-beker, de eerste grote prijs in het 125-jarig bestaan van de voetbalclub. Na twee treffers van  Ricky van Wolfswinkel  in De Kuip tegen AZ, mochten de Arnhemmers de beker optillen. De doelpuntenmaker zit aan tafel bij Jeroen. 

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA