NPO
Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

28 apr 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Uitzending template
claudia bosch commijs 28 april 2017
Tijdens die training komt ze in contact met een groep studenten die haar willen laten lopen met hun eigen exoskelet. Het doel is om Claudia mee te laten doen aan de eerste bionische spelen. De weg naar die spelen gaat niet zonder slag en stoot, dit is te zien in de documentaire Sta op en loop . Vanavond zijn Claudia en Nick Tsutsunava van de TU Delft bij ons te gast.
Paul de Munnik 28 april 2017
Met een speciaal geschreven nummer, Geen Club als Feyenoord , een ode aan zijn favoriete voetbalclub, hoopt Paul de Munnik de Rotterdammers het laatste duwtje richting het kampioenschap te geven. Vanavond is hij te gast en speelt hij het nummer met zijn band. 
Jan Middendorp 28 april 2017
De komende twee weken stellen nieuwe parlementariërs zich voor in onze rubriek: Haags Vuur. Waar komt hun politieke ambitie vandaan? Met welke brandende verlangens stappen ze de Tweede Kamer in? Deze keer: VVD-Kamerlid Jan Middendorp .
Koninklijke Diner 28 april 2017
150 gelukkigen dineren vanavond met Willem-Alexander en Máxima. Na het toetje schuiven vier van hen aan bij Pauw om het diner te bespreken. Wat hebben ze gegeten? En wie zaten er het dichtst bij de koning en koningin?
Keizer 28 april 2017
VVD-voorzitter Henry Keizer vindt zelf dat hij integer gehandeld heeft maar kan hij gewoon aanblijven? We bespreken het met VVD-prominent Frits Huffnagel , Eric Smit  en Xander van der Wulp
Kijk hier de hele uitzending terug.

Meer over: