Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donderdag bij Pauw

  •  
16-11-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
image001
Loes Haverkort
Na de succesvolle film Michiel de Ruyter uit 2015 komt Holllywood-regisseur  Roel Reiné met een nieuw historisch epos: ' Redbad '.  Gijs Naber speelt de rol van de Friese koning, Loes Haverkort zijn vrouw Frea. Maandenlang oefenden zij met zwaardvechten en paardrijden en dat leverde spectaculaire beelden op. Ruim vierhonderd figuranten, tientallen paarden en honderd crewleden werkten mee aan deze gigantische productie en vanavond laat Pauw alvast wat zien van de film die in 2018 verschijnt.
Joël Broekaert 16 nov
Het Japanse restaurant van chef Tomita Osamu is al drie jaar verkozen tot het beste ramen restaurant van het land. Van heinde en ver komen ‘ramen heads’, superfans van de typische noedelsoep, naar zijn piepkleine zaakje. De documentaire 'Ramen Heads' is een heldenepos over Osamu, en een ode aan ramen. De Japanse noedels zijn ook een trend in het Westen. Culinair journalist  Joël Broekaert heeft de film gezien en is net terug uit Japan, hij schuift aan over de status van ramen en hoe je de soep nu precies dient te eten.
Gerald Roethof 16 nov
Advocaat Gerald Roethof over de zaak-Mitch Henriquez.
Mick van Wely 16 nov
Misdaadjournalist Mick van Wely over huisschilder Sjonnie W. die wordt verdacht van een serie gruwelijke moorden op jonge prostituees.

Meer over:

donderdag bij pauw,

Meer over dit onderwerp