Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

10 nov 2017
  •  
leestijd 2 minuten
Vrijdag 10 november
ellie lust anniko van santen vrijdag 10 november
Opsporing Verzocht bestaat 35 jaar. In aanloop naar de jubileumuitzending, die volgende week dinsdag wordt uitgezonden, schoven presentator  Anniko van Santen en  Ellie Lust , politiewoordvoerder Amsterdam, aan voor een terugblik.
jessica villerius ferry zandvliet vrijdag 10 november
Twee jaar geleden vielen drie IS-terroristen de Parijse concertzaal Bataclan binnen en doodden 89 concertbezoekers. Jessica Villerius maakte de documentaire 3Doc: Die avond in Bataclan . Ze sprak onder anderen met een nabestaande van een van de slachtoffers, de vader van een van de daders en met Ferry Zandvliet — hij overleefde de aanslag. Villerius en Zandvliet schoven aan in onze uitzending.
henk krol
Gebrekkige transparantie, amateurisme en onenigheid: het was in campagnetijd een zooitje bij ouderenpartij 50Plus. Dat blijkt uit een interne evaluatie, in handen van NRC Handelsblad. Partijleider   Henk Krol  reageert bij Pauw.
kookboek 10 nov
Het is Kookboekenweek! En daar horen prijzen bij. Het Gouden Kookboek, de prijs voor beste kookboek van het jaar, gaat naar  Souq   van Nadia Zerouali en Merijn Tol. De publieksprijs, de Gouden Garde, is voor   Smokey Goodness 2 , de grill-bijbel van Jord Althuizen. Over lekker in kookboeken bladeren in bed, runderhart eten in Chili en hoe koken bruggen kan slaan, schoven aan: Gouden Kookboek-juryvoorzitter Janny van der Heijden en winnaars Jord Althuizen en Nadia Zerouali .
Kees van Amstel 10 nov
De beste comedian van het moment, Louis C.K., wordt door vijf vrouwen beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag – hij zou in hun bijzijn (en tegen hun wens) hebben gemasturbeerd. Niet alleen hebben de Amerikaanse zenders Netflix en HBO hun samenwerking met de komiek direct verbroken, de premiere van de film die Louis C.K. heeft gemaakt, ‘I Love You Daddy’, is afgezegd. Over de gevolgen voor de komiek en de verwarring van zijn fans, praten we met collega-comedian Kees van Amstel . Van Amstel ontmoette Louis C.K. eerder, en wist al vroeg van de verhalen die over hem de ronde deden.

Meer over: