Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

8 nov 2017
  •  
leestijd 2 minuten
Unknown
Kelder en Wulp 8 november
Woensdag en donderdag zijn de Algemene Financiële Beschouwingen in de Tweede Kamer. Twee belangrijke thema's vallen dit jaar op: de plannen om de dividendbelasting af te schaffen en de   Paradise Papers.  Is Nederland een belastingparadijs?  Xander van der Wulp  en Jort Kelder  schuiven aan bij Pauw .
Thomas Dekker 8 november
De Schotse profwielrenner David Millar reed een imposante erelijst bij elkaar, hij droeg de leiderstruien in de rondes van Frankrijk, Italie en Spanje. In 2004 werd hij geschorst wegens epo-gebruik. Later keerde hij terug in het peloton, in 2014 wil Millar nog één keer vlammen in de Tour de France. Hij wordt daarbij gevolgd door een documentairemaker. In ‘Time Trial’ zien we hoe een dopingzondaar afscheid neemt, vol regen, valpartijen, vragen en onzekerheden.  Thomas Dekker was teamgenoot van Millar, en zit ook in de documentaire. Thomas vertelt hoe dichtbij ‘Time Trail’ voor hem kwam.
Erica Terpstra 8 november
Erica Terpstra  is terug op tv met de voorlopig laatste twee reizen in ‘Erica op Reis’.  Over het stoppen van het programma is veel gespeculeerd, maar Erica houdt hoop op een doorstart. Erica reist voor deze twee afleveringen af naar Vietnam en China. In Vietnam bezoekt ze Hanoi, gaat ze langs op een liefdesmarkt waar jongeren de liefde hopen te vinden en wordt er natuurlijk geproefd van de lokale etenswaren. Ze sluit af in China, het land waar ze al vanaf de middelbare school een enorme passie voor heeft. Erica bezoekt Shanghai, de stad waar 23 miljoen mensen wonen op een oppervlakte ter grootte van de provincie Friesland.
Michel Butter
Marathonloper Michel Butter  werd zondag zesde op de marathon van New York.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA