Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

26 apr 2017
  •  
leestijd 2 minuten
woensdag 26 april
marathon 26 april 2017
Op 6 mei gaat misschien geschiedenis geschreven worden, want marathonlopers Eliud Kipchoge, Zersenay Tadese en Lelisa Desisa gaan een poging doen om de marathon onder de twee uur te lopen. Atletenmanager Jos Hermens en loper van een persoonlijk record in de marathon van Rotterdam Abdi Nageeye , zijn bij dit Breaking 2 project betrokken en te gast bij Pauw . Abdelkader Benali schuift ook aan, hij is fervent marathonloper en schreef er twee boeken over.
Haags vuur: Rens Raemakers 26 april 2017
De komende twee weken stellen nieuwe parlementariërs zich voor in onze rubriek: Haags Vuur. Waar komt hun politieke ambitie vandaan? Met welke brandende verlangens stappen ze de Tweede Kamer in? Deze keer: D66-Kamerlid Rens Raemakers .
Ilja alles aan Gort aankondiging
Ilja Gort , bekend van zijn prijswinnende Franse wijngaard, verlaat zijn geliefde Frankrijk voor zijn nieuwe serie Gort over de Grens . Bestemming: Italië. Woensdag legt hij uit waarom hij deze verrassende bestemming koos en vertelt hij wat La Dolce Vita inhoudt. 
Jort Kysia Aankondiging
Morgen viert koning Willem-Alexander zijn vijftigste verjaardag. Zijne Majesteit liet zich voor de gelegenheid, thuis in villa Eikenhorst, interviewen door Wilfried de Jong. Koningshuisverslaggever Kysia Hekster  en principieel republikein Jort Kelder  zagen het interview en geven in de uitzending een nabeschouwing.
Wim van der Meeren 26 april 2017
Slecht nieuws voor Nederland: ook dit jaar gaan de zorgpremies weer flink omhoog. Eerder voorspelde Achmea al een premiestijging van 20 euro per maand, vandaag sloot CZ zich aan bij die voorspellingen met een stijging van 10 tot 13 euro. Onvermijdelijk, zegt CZ-voorzitter Wim van der Meeren . De zorgkosten moeten nu beperkt worden. Woensdag bij  Pauw  geeft hij de politiek een waarschuwing.
Bekijk hier de hele aflevering terug!

Meer over: