Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donderdag bij Pauw

2 nov 2017
  •  
leestijd 1 minuten
image001
Sander en Joop over de Quote
De Quote 500 is weer uit. Volgens hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck is het nieuwe statussymbool voor vermogend Nederland een eigen wildlifepark, een ziekenhuis of een museum. Cultureel ondernemer Joop van den Ende startte samen met zijn vrouw Janine de Van Den Ende Foundation al in 2001. Wat zijn de voordelen van een eigen goede doel en wat brengt het hem? Joop van den Ende en Sander Schimmelpenninck zijn te gast.
Xander vd Wulp 2 november
Politiek verslaggever Xander van der Wulp over het Kamerdebat over de regeringsverklaring. 
Jan Smit 2 november 2017
Tv-presentator en zanger Jan Smit  is vanavond bij Pauw over zijn nieuwe programma Sorry voor alles . Maar waar zegt Jan Smit dan sorry voor?
Mishandeling militairen
De Volkskrant opende vandaag met het nieuws dat drie militairen slachtoffer zijn geworden van verkrachting, aanrandingen, mishandelingen en pesterijen tijdens hun ontgroening. Een van de militairen doet na drie jaar alsnog aangifte, zijn advocaat Ruth Jager vertelt waarom. Oud-hoofdofficier bij Defensie  Sébas Diekstra vertelt over zijn eigen ervaring van de ontgroeningscultuur bij Defensie.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA