Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

26 okt 2017
  •  
leestijd 1 minuten
image001
Wim Daniels 27 oktober
Wim Daniëls  neemt ons in zijn nieuwe boek De lagere school - toen bijna alles nog heel anders was mee terug naar de lagere school van jaren geleden. De tijd dat kinderen nog voor straf in de hoek werden gezet en de tandarts nog op school langskwam, en ook de tijd van kijken naar mooie schoolplaten en leren schoonschrijven met een kroontjespen. Daniëls bespreekt aan de hand van anekdotes het schoolsysteem door de jaren heen. Vanavond vertelt hij er over bij Pauw.
Anita Witzier 27 oktober
Anita Witzier  is de nieuwe presentator van het succesvolle tv-programma De Reünie. Vanavond vertelt ze bij Pauw over haar ervaringen ‘voor de klas’.
Rob de Nijs
Rob de Nijs  is één van de meest succesvolle zangers die de Nederlandse popmuziek ooit heeft voortgebracht. In december wordt hij 75, maar aan stoppen denkt hij niet. Vandaag is zijn nieuwe album ‘Niet voor het laatst’ uitgekomen.
Ockhuysen en Belleman
Ronald Ockhuysen en Saskia Belleman  zijn vanavond bij Pauw te gast over het nieuwste boek van Astrid Holleeder.

Meer over: