NPO
Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

25 apr 2017
  •  
leestijd 2 minuten
Uitzending template 25 04
Ruud de Wild 25 april 2017
What triggers you? Dat is de grote vraag die gesteld wordt tijdens de nieuwe tentoonstelling Trigger van kunstenaar en radio-dj Ruud de Wild . Ben je in staat tot geweld en wanneer? Sinds dit weekend is deze indrukwekkende multi-media tentoonstelling over oorlog, vrede en geweld te zien in het Museum Hilversum .
Maurits von Martels 25 april 2017
De komende twee weken stellen nieuwe parlementariërs zich voor in onze rubriek: Haags Vuur. Waar komt hun politieke ambitie vandaan? Met welke brandende verlangens stappen ze de Tweede Kamer in? Deze keer: CDA-Kamerlid Maurits von Martels .
ronald giphart 25 april 2017
Tussen 1967 en 2017 is er op cultureel, sociaal en maatschappelijk gebied heel wat veranderd in Nederland. Precies in de periode dat Willem-Alexander werd geboren, opgroeide en werd gekroond. In het programma Het Huis van de Koning, dat morgen na het interview met de vorst wordt uitgezonden, laat schrijver Ronald Giphart  zien welke ontwikkelingen Nederland heeft meegemaakt. Over de positie van de vrouw, de rol van minderheden, de rol van sport en de rol van de anticonceptiepil. Giphart, die kort bij de koning in de klas zat, schuift aan over het programma, en over de veranderingen die hij zelf meemaakte in de afgelopen decennia.
Royy Meyyer aankondigyyng
Het werd zijn eerste plak op een groot judotoernooi. De zwaargewicht Roy Meyer won afgelopen weekend brons op de Europese Kampioenschappen in Warschau. Een bekroning ondanks zijn turbulente jeugd.
Jeroen Smit
We praten met journalist en bedrijfseconoom  Jeroen Smit  over de aandeelhoudersvergadering van AkzoNobel en het overnamebod van het Amerikaanse PPG.  Het bedrijf blijft in Nederlandse handen. 
Kijk hier de uitzending van dinsdag 25 april terug.

Meer over: