Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

20 okt 2017
  •  
leestijd 1 minuten
image001
alexander pechtold vrijdag 20 oktober 2017
Alexander Pechtold  heeft z’n D66-ministersploeg rond voor het kabinet Rutte III. Vanavond is hij te gast om de ministers die D66 levert met ons door te nemen.
kees hulst andre van duin vrijdag 20 oktober 2017
De bestseller Pogingen om iets van het leven te maken – Het geheime dagboek van Hendrik Groen  beschrijft het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord vanuit het oogpunt Hendrik Groen. In dat tehuis liggen een lach en een traan dicht bij elkaar. Voor Omroep MAX maakte regisseur Tim Oliehoek een twaalfdelige serie gebaseerd op dit boek. De hoofdrollen van Hendrik Groen en zijn beste vriend Evert worden gespeeld door Kees Hulst en André van Duin .
freek de jonge
Freek de Jonge heeft een nieuw boek geschreven: Reikhalzend verlangen. Hij beschrijft hierin zijn jeugdherinneringen aan de jaren '50 in Zaandam. Niet alles in het boek is nieuw. In 1987 verscheen het boek Zaans Veem, vol verhalen die ook in de nieuwe bundel zijn opgenomen.
Sander van de Pavert 20 oktober
Vanaf volgende week trekt ‘LuckyTV’ Sander van de Pavert het land in met zijn Lucky Live tour. Vanavond geeft hij bij Pauw een voorproefje van zijn show en vertelt hij over zijn liefde voor regionale tv.

Meer over: