Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

  •  
11-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Uitzending template
Beste Zangers met Jan Smit en Anita Meyer 11 oktober
Anita Meyer en  Jan Smit  schuiven vanavond aan bij Pauw om te praten over het succes van het tv-programma 'Beste Zangers', dat is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. Morgenavond zal tijdens het Televizier-Gala in  Afas Live in Amsterdam bekend worden gemaakt wie er naar huis gaan met de televisieprijzen.
Yvon Jaspers Scandinavisch kookboek
Dat ze vrijgezelle boeren aan een nieuwe liefde kan helpen wisten we al. Het uiterst succesvolle programma Boer zoekt Vrouw is al jarenlang een kijkcijferhit. Maar nu blijkt dat presentatrice  Yvon Jaspers ook heel goed kan koken. En ze schreef daar een kookboek over; De keukentafel van het noorden. Vanavond is ze te gast over deze nieuwe carrière .
Martin Kock 11 oktober 2017
Het was een opvallend en pijnlijk moment in de verkiezingscampagne van begin dit jaar. In het programma Nieuwsuur werd D66-leider Alexander Pechtold geconfronteerd met Martin Kock . Hij vroeg Pechtold om hulp bij zijn wens om te sterven. In het regeerakkoord dat dinsdag is gepresenteerd staat dat er nader onderzoek gedaan wordt naar voltooid leven.
Vanavond is Martin Kock bij ons te gast. Is zijn situatie sinds maart 2017 veranderd? En is hij hoopvol of uiterst teleurgesteld over het nieuwe regeerakkoord?  
Wely
Mick van Wely  en Jan Vlug praten ons bij over het laatste nieuws in de zaak van de vermissing van Anne Faber.