NPO
Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Maandag bij Pauw

24 apr 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Uitzending template 24
Songfestival Og3ne en Maas 24 april 2017
Vanavond in Pauw : O’G3NE ! Volgende week vertrekken de meiden naar het Eurovisie Songfestival in Kiev. Daar vertegenwoordigen ze Nederland met hun lied Light and Shadows , een ode aan hun ernstig zieke moeder. Hoe bereiden ze zich voor op het Songfestival? En wie zijn hun meest geduchte concurrenten? Samen met Songfestival-commentator Cornald Maas schuiven ze aan.
Kirsten van den Hul 24 april 2017
De komende twee weken stellen nieuwe parlementariërs zich voor in onze rubriek: Haags Vuur. Waar komt hun politieke ambitie vandaan? Met welke brandende verlangens stappen ze de Tweede Kamer in?  Kirsten van den Hul trapt vandaag af. Ze stond achtste op de lijst voor de PvdA. 
Frankrijk 24 april 2017
Historische verkiezingen gisteren in Frankrijk. De kiezer rekende snoeihard af met de gevestigde politieke partijen. Marine Le Pen van het Front National en de links-liberale Emmanuel Macron gaan door naar de tweede ronde. Patricia Chagnon zit in de gemeenteraad voor FN, de partij van Le Pen. Journalist Mathijs Bouman is optimistisch over de winst van Macron. 
Feyenoord Lee Towers Rutger Castricum 24 april 2017
Met nog twee competitiewedstrijden voor de boeg heeft Feyenoord nog één overwinning nodig om kampioen te worden. Dat kan ze bijna niet meer ontgaan. De laatste keer dat Feyenoord kampioen werd was in 1999 . Bij ons aan tafel Feyenoord boegbeeld Lee Towers en Rutger Castricum , die een aantal fans de afgelopen maanden intensief heeft gevolgd op weg naar het kampioenschap.

Meer over: