Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

4 okt 2017
  •  
leestijd 2 minuten
Uitzending template
angela schijf 4 oktober 2017
Angela Schijf is een van de meest veelzijdige actrices van dit moment. Ze speelt de sterren van de hemel in de successerie Meisje van Plezier, in 2018 komt er een nieuw seizoen van Flikken Maastricht en ze is genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Vanaf 11 oktober staat ze ook nog eens in de Nederlandse theaters met het stuk De Vier Jaargetijden, waarmee ze jong en oud enthousiast wil maken voor klassieke muziek. Vanavond geeft Angela mét achtkoppig orkest een voorproefje!  
midas dekkers
Volledige vergunning  heet het nieuwe boek van Midas Dekkers , een ode aan het bruine café. Dekkers groeide op in een horecafamilie, en merkte dat het zowel voordelen heeft als je ouders een café uitbaten (alle klanten zijn je oppas), maar ook dat alcohol meer kapot kan maken dan je lief is. Toch pleit Dekkers voor behoud van de uitstervende donkere, knusse bruine kroeg. Aan tafel zijn argumenten, met wat te drinken erbij.
lerarenstaking
Morgen staken docenten in het basisonderwijs. Cabaretier  Dolf Jansen en tv-maker  Tim den Besten — ooit zelf basisschoolleerlingen — brengen een ode aan hun eigen en aan al die andere juffen en meesters Nederland.
template metz
Een opvallende oproep deze week van de burgemeester van Soest, Rob Metz . Hij roept de inwoners van Soest op alert te zijn op signalen dat de georganiseerde criminaliteit infiltreert in zijn plaats. ‘Meld afwijkend gedrag, het is dichterbij dan wij denken.’ Bij Pauw legt hij uit waarom. 

Meer over: